<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3672071308758119\x26blogName\x3dI+miss+you+:*\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://yourdollinfantasyworld.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yourdollinfantasyworld.blogspot.com/\x26vt\x3d-5930870575029574656', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Photobucket

PROFILE



✿ƒalααααααα
✿Fifteen,30sept
✿In love with Prince Mohd Azizul ✿Facebook, Twitter



MUSIC




CREDITS

Designer: Helena
Image: Cyworld
Basecodes: Milkypoop
Cursors: Puremilky


Friday, July 27, 2012 2:01 AM


"Me is starting to be happy without him trololo "
Hi stupid Ex did you get the meaning? Did you?!! Hahaha sekarang baru rasa yang saya nih bodoh sangat sebab pernah mengharap dekat awak balik dulu even dulu saya dah berpunya. Saya ngaku wak saya bodoh pernah main rindu-rindu awak, pernah teringat-ingat kenangan kita dulu Ya Allah bodoh nyaa saya wakk :'( Sedangkan saya tau yang awak memang tak kan jadi milik saya balik en...Yelahh org dah benci en :p Saya nih jahat kan wakk? Eh? Peduli pulak aku -.-'  Hahaha You're my past not my future! You'll never come bck right? Semua org akan rindu masa silap pada saat tertentu dia lagi-lagi masa silap dia yang penuh dgn kenangan indah cehh konon -.-' Dan saya dah rasa tuh wakk so awak tak boleh lah nak salah kan saya kalau pernah rindu-rinduu kenangan kita tuh hm :/ Tak salah kan kalau saya teringat? Awak.... saya bahagia wak sekarang, saya bahagia dgn kehidupan saya sekarang tanpa awak, tanpa kenangan kita tanpa segala perasan rindu dekat awak dan saya rasa saya dah hampir berjaya lupaa kan awak Oooo yeaayyy ;D Go Farahh Go<3 Saya rasa menyesal pun adaaa K..... Sila tahu tentang itu sekarang :'/ Maluuuu nyaa pernah jadi cegitu hmm malu yee saya sangat malu. Saya buta sekejap masa saya update entry pasal kenangan kita, saya buta ada org yang menanti saya waktu tuh :( Saya tak hiraukan pun dia alahai kesian nya diaa tsskk tssskk :'( Saya sedar semua tuh sebab tuh lah saya delete entry bodoh saya tuh wakkk :/ Kalau awak boleh hidup happy jek dgn gf awak kenapa saya tak boleh en? Sampai bila saya tak nak buang perasaan bodoh saya nih en? Kesian boyfriend saya wakk :/ So awak tolong jangan dtg lagi dalam pemikiran saya, tolong jangan muncul lagi depan mata saya, tolong jauhkan diri awak dari saya. saya pernahkan cakap en yang saya takkan lupa kenangan kita en? Weh aku dah try lupa kan satu demi satu okay muahaha *evil laugh* Saya dengar banyak cite pasal awak tapi saya buat dono jek and keep saying that i don't care! Dengan cara cegitu saya bahagia wak ;) Saya bahagia disamping org yang ikhlas menyayangi saya. Kalau awak nak terus membenci saya, awak boleh teruskan perasaan awak tuh! Takde siapa pun wakk nak halang. Kawan saya kata awak memang dah benci saya kuasa 82729191 sejak kita break lagi en? Sampai pandang muka saya pun tak nak en? Yelahhh saya jahat sgt kan konon nyaa benda dah setahun berlalu kot -.-' lol Okayy Saya pun tengah cuba nak jadi macam awak. Pandang muka pun tak nak lah weh hahaha gua try gua try :p Awak kena lah tau yang saya ada perasaan dan perasaan tuh boleh berubah bila2 masa jek wak ^^v Dulu memang saya tak kuat saya lemah bila saya nampak awak tapi sekarang Alhamdulillah Allah dah bagi saya kekuatan dan tunjuk yang kat saya yang awak memang bukan untuk saya. Sejahat-jahat saya pun saya tak sekejam awak Eh? Hahahaha DON'T YOU DARE TO REMEMBER ME, MOMENT WITH ME WHEN I'M STARTING HAPPY AND FORGETTING YOU okay Ex? :) Saya dah buang semua pasal awak aw, baju & patung semua dah takde hehe saya update nih pun sebab saya just nak bagitau awak jek --' Jangan salah faham K Byee